Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaand formulier.

Één Schade App

Je vult samen met de tegenpartij alles in op de SchadeApp. Na afloop ontvangen beide partijen een bericht per e-mail met inloggegevens (als je nog geen account hebt). De schademelding die jullie samen hebben ingevuld wordt toegevoegd aan de accounts van beide partijen, zodat je het zelf kunt downloaden en kunt versturen naar je verzekeraar met aanvullende gegevens.

Digitale handtekening

Sinds versie 3.0 maakt de Schade App gebruik van een digitale handtekening. Dit is belangrijk voor de rechtsgeldigheid van de schademelding. De digitale handtekening zet je met een SMS code die je ontvangt vanuit de app.

Bekijk de video

Wat vinden onze gebruikers van de SchadeApp?

Goede moderne vooruitgang: Altijd een schadeformulier bij je hebben die gewoon via je telefoon kan worden ingevuld en worden verzonden. Eenvoudig en snel.

Enrico Veneziano

Ik ben erg tevreden over de app omdat je na het installeren al direct je persoonlijke gegevens kunt invoeren. Dat maakt het werken met de app in geval van een aanrijding een stuk eenvoudiger.
Te gek dat er meteen een Windows versie beschikbaar is, zo hoort het! Zojuist (helaas) een schade moeten melden. Ging makkelijk en snel, tegenpartij was onder de indruk. Ik gebruik Windows 10 mobile.

Over ons

Verzekeraars werken nog altijd met het papieren aanrijdingsformulier dat handmatig wordt uitgelezen en behandeld. Tegenwoordig kan alles digitaal en via apps; nu dus ook het melden van een autoschade! De SchadeApp is een uitgebreide en snelle app die een autoschadeformulier kan sturen naar alle verzekeraars.

Doelstelling: het digitaliseren van het thans in gebruik zijnde papieren autoschadeformulier door middel van mobiele en andere online applicaties, waardoor de schademelding sneller en efficiënter door alle betrokken partijen kan worden afgewikkeld.

Logo

SchadeApp
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

Met de SchadeApp altijd een schadeformulier bij de hand

De SchadeApp heeft een klantscore van 9,6