SchadeApp voor leaseauto's

2017-11-04

Met de SchadeApp heb je ook voor je leaseauto altijd een schadeformulier bij de hand. Ook kun je meerdere voertuigen in de app opslaan.

Bekijk de video

Aansluiten als leasemaatschappij

Bent u eigenaar of medewerker bij een leasemaatschappij en wilt u graag de SchadeApp aanbieden aan uw leaserijders? Klik dan op onderstaande links voor meer informatie of om uw leasemaatschappij aan te melden.

Aanmelden als leasemaatschappij

Informatie aanvragen

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via social media, telefoon, of onderstaand formulier. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Over ons

Verzekeraars werken nog altijd met het papieren aanrijdingsformulier dat handmatig wordt uitgelezen en behandeld. Tegenwoordig kan alles digitaal en via apps; nu dus ook het melden van een autoschade! De SchadeApp is een uitgebreide en snelle app die een autoschadeformulier kan sturen naar alle verzekeraars.

Doelstelling: het digitaliseren van het thans in gebruik zijnde papieren autoschadeformulier door middel van mobiele en andere online applicaties, waardoor de schademelding sneller en efficiënter door alle betrokken partijen kan worden afgewikkeld.

Logo

SchadeApp
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

Met de SchadeApp altijd een schadeformulier bij de hand

De SchadeApp heeft een klantscore van 9,6